måndag 19 december 2011

Japaner de kan dom


På lördagen hade jag ställt klockan på 11 så att jag skulle ha tid att äta frukost och duscha och göra i ordning mig innan jag skulle vara på plats klockan 13 hos brorsonen G som fyllde 1 år dagen innan. Lagom tills jag avslutat frukosten ringde brorsan och sa att förkylningen G verkade ha fått under natten nu hade blivit kräksjuka och kalaset var tvungen att ställas in. Nu hade jag ju mycket mer tid än jag trott att foga över så på eftermiddagen sov jag middag en stund och Turre somnade på mina ben och drömde så att han sparkade i luften. Jag åt ett litet mellanmål innan jag satte igång med dusch och sminkning. På vägen till Ju's 40-års kalas lämnade jag Turre hos mamma och pappa och kom till Ju vid 18 ungefär. Hemma hade det snöat slask men i Hägersten var det mycket mer snö även om det var slaskigt som sjutton där också. Jag hittade en parkeringsplats inte så värst långt från porten och på vägen dit mötte jag Ju's gamla arbetskamrat A som redan var på väg till nästa kalas, en riktig kalaslördag tydligen... Jag tog mig en portion Chili Con Carne när jag kom till Ju och trots att jag egentligen inte gillar det särskilt mycket så var det verkligen jättegott! Jag fick träffas Ju's nya kille K också och han var precis så trevlig som jag trott och hoppats efter att ha hört en massa gott om honom från alla. Det var en trevlig avslappnad fest och jag gick runt med kameran eftersom Ju bett mig att fota. Det blir aldrig särskilt bra bilder inomhus på kvällen men några trevliga blev det i alla fall. Jag fotade deras familj också och de är så fina allihop, synd bara att Ju's bröder inte var där, men det är ju inte så lätt att åka från Thailand för ett kalas sådär. K som kommit hem från Japan precis hade köpt ett specialljus till tårtan och det gjorde succé kan jag lova. Först var det som en liten puppa och man tände på en veke i mitten, sen fälldes bladen på blomman ut och allt började snurra och spela en liten melodi.
Vid 2 ungefär bestämde jag mig för att det var dags att ge upp, jag hade haft huvudvärk sedan innan jag åkte hemifrån och nu började det tära på krafterna. Jag skjutsade hem en av Ju's kompisar till Solna på vägen hem, hämtade upp Turre och kom hem vid 3 ungefär. Det var trevligt att komma hem till utebelysningen som jag äntligen hittat och fått upp.
När jag gick och lade mig somnade jag nästan direkt men sen vaknade jag bara 10 minuter senare och kunde inte somna om förrän vid 6 på morgonen...1 kommentar:

JCMAS sa...

:D

Kram!Det var en bra kväll!