måndag 5 december 2011

Slutligen klädde jag faktiskt på mig

Söndagen blev nästan lika effektiv som lördagen, än hade jag inte klätt på mig heller... Efter en lugn frukost gick jag ut och lämnade soporna och krattade grusuppfarten lite när jag ändå var ute, att jag bara hade pyjamas och morgonrock mådde ju ingen dåligt av... Jag sopade gången och tömde ett par blomkrukor där blommorna till slut gett upp för vintern.
När jag kom in igen gjorde jag en lasagne av en del av köttfärssåsen jag gjort dagen innan, den blev lite lös precis då den kom ut ur ugnen, men jag tror den blir torrare när den får stå lite. Jag kokade en massa pasta också att göra matlådor av med både auberginesås och köttfärssås, ingefärakycklingen från fredagen hade också fått sällskap av pasta och lagts in i frysen kvällen innan. När jag var klar hade jag nog totalt runt 15-20 matlådor, inte alla helt kompletta men näst intill. Ett bra hel(dags)verke. Köket var skinande rent och allt diskat när jag lämnade det för dagen.
Allt detta och lite småplock tar längre tid än vad man tror och sen var det kväll och jag började om att titta på The West Wing, jag vill gärna ha TV-serier att titta på så jag slipper fundera hela tiden på vad jag ska se...
Vid 20 ungefär klädde jag faktiskt på mig för första gången sedan fredagskväll och åkte hem till H och hon, jag, dottern V och hundarna tog en promenad på ungefär en timme. Det var tillräckligt för att Turre skulle vara nöjd och trött resten av kvällen.

Inga kommentarer: