tisdag 6 december 2011

Jag vann, jag vann!

En stor del av måndagen gick åt till möten på jobbet och när jag kom hem var jag jättetrött och eftersom jag visste att kvällen skulle bli sen så gick jag och lade mig en stund. Men Turre som normalt nästan kräver att vi tar en eftermiddagslur kunde inte komma till ro. Så fort jag började slumra till väckte han mig genom att återigen ställa sig upp, gå över mina ben och lägga sig på andra sidan och sen upprepade han den rutinen tills jag gav upp och gick upp. Lite middag innan jag skulle till quizzet skulle ju sitta bra tänkte jag och jag hade drygt en timme på mig att äta, duscha och snygga till mig så det var ju ganska gott om tid. Men just denna dag tog det förstås rätt lång tid att äta, en hel timme tog det och då stressade jag ändå på. Sen hoppade jag kvickt in i duschen och kom faktiskt inte mer än 5 minuter sent, fast tanken hade ju från början varit att jag skulle komma runt en halvtimme tidigt...
Den här gången spelade jag inte med mitt lag utan det laget jag spelar med lite då och då, The Hangarounds.
De är väldigt gulliga och får mig att känna mig väldigt välkommen så vi hade en trevlig kväll.Jag och B snackade lite snabbt innan vi skiljdes åt och vi bestämde att vi skulle ses och snacka ordentligt på nån restaurang på fredag.
Jag vann förresten ett bonuspris i lottningen! Det var säkerligen åtminstone 2 år sedan jag personligen vann det så det var ju kul. Jul-shotten jag fick på köpet gav jag bort till J, han blev väldigt glad för den.
Jag hade ett djupt snack med australiensaren K också, han är så himla trevlig, snäll och klok och han fick mig att må lite bättre än vad jag gjorde innan jag pratade med honom.
När jag kom hem tog jag te och en macka och Turre betedde sig så korkat som bara han kan göra, han skulle nödvändigt gömma sitt koöra i fåtöljen där Judas låg och sov och sen när Judas vaknade av buffandet under sig och tittade upp på Turre så morrade Turre åt honom med en min som sa: -Rör inte mitt öra! Jag sa till honom hur korkad han var, men till slut fick jag helt enkelt lyfta ned örat och säga till honom att hålla sig borta från Judas.

Inga kommentarer: