tisdag 23 april 2013

Nu är det påskrivet och klart

26/2 På tisdag gick jag upp relativt tidigt, vid 9.30. Efter att ha tagit en kopp kaffe gick jag ned och skrev på papprena för lägenheten. Den var färdig i september 2011, men det här är ju första gången jag lyckats ta mig dit, så nu skulle allt skrivas på.
Jag tog en tur förbi företaget som hyr ut åt de som har lägenheter och hus där nere och bokade en lägenhet åt K och C som ska komma över från Australien om några dagar.
Jag handlade lite skinka, ägg, smör, knäckebröd, ost, hushållspapper och bröd nere i butiken och sen gick jag upp med dem till lägenheten. Sen gick J till poolen och jag gick till bageriet för att ta en iskaffe och jobba med hjälp av deras wifi.
Iskaffet var verkligen supergott och jag fick en hel del viktigt gjort också.
När jag jobbat klart gick även jag upp till poolen, jag simmade 600 meter och sen låg jag mest i skuggan efter att ha fått lite sol en stund.
J gick till havet och fotade solnedgången medan jag vilade, duschade och fixade till mig.
Sen ringde vi till en restaurang vi fått tips om från grannarna, de skulle ha bra mat och kommer dessutom och hämtar en.
Det tog bara runt 10 minuter så kom de och hämtade oss och körde oss ut en bit på landet på vägen som leder hem till mina vänner S och C och deras familjer.
Jag beställde fisk med vitlök och stekta grönsaker, fisken var verkligen supergod och saftig och vi var båda nöjda med vår mat. När vi satt där kom mina grannar, de som rekommenderat stället också dit.
Jag fick skicka tillbaka notan en gång eftersom de missat att ta betalt för fisken och inte tänker jag lura dem på vad som för mig är knappt 30:-, särskilt när det smakade så bra!
De körde oss hem och vi satte och återigen på Buffalo Bill och tog en drink.
Men sen var vi trötta så vi gick upp vid strax före 23.

Inga kommentarer: