tisdag 23 april 2013

Sen kunde vi ta oss runt









27/2 På onsdagen gick jag också upp strax före 10, åt en snabb frukost hemma och sen gick jag ned och betalade den sista lilla posten på lägenheten kontant, det var bara några hundra kronor som blivit fel i balansen. Detta gjorde jag på kontoret i grannhuset hos P som jag inte sett på flera år, det var jättetrevligt att ses igen.
Sen gick jag in på bageriet för att jobba en stund igen och där sålde de semlor denna dag så jag var tvungen att testa, hur kan en semla smaka i Thailand?
Gott visade det sig, men absolut inte som en semla!
Sen dök en bekant upp som jag inte sett på runt 9 år, han höll på att skrämma mig halvt från vettet och såg så annorlunda ut att det tog ett tag innan jag kände igen honom.
Jag hyrde en moppe av bageriet eftersom vi ville kunna ta oss runt lite bättre och på kvällen behövde vi den när vi skulle möta upp S och P nere i byn på Mae Phim Sportsbar.
När vi kom dit var de inte på plats men jag såg några bikers som såg ut att vara vänner till S så jag frågade och så var det, så vi satte oss vid deras bord för att vänta in dem.
Vi hade en jättetrevlig kväll och P hjälpte mig att beställa Thaimat som hon rekommenderade, men hon beställde den med lite mindre hetta i. Det var kyckling och ingefära och så fantastiskt gott att J bestämde sig för att beställa det en annan dag hon också.
Sen bjöd P in oss till lunch på söndagen så snart mina vänner från Australien dykt upp.
Vi tog ett par drinkar och shots så vi blev sittande kvar en stund tills det kändes som om jag kunde köra moppe igen och sen tog vi en pina colada när vi kom tillbaka till Buffalo Bill's, vi beställde också en friterad lök fast vi trodde att vi beställde lökringar...

2 kommentarer:

JCMAS sa...

Det verkar som att du gillat maten bättre den här gången! Kul :)

Nova sa...

Kan inte minnas att jag inte tyckte om maten sist, det var väl snarare så att jag hade svårt att äta då?