torsdag 25 april 2013

Machokillar imponerar inte








5/3 På tisdagen åt vi frukost hemma, jag åt ägg doppade i soja och sen mötte vi upp med K och C och så körde vi till stranden.
Vi satt mest i skuggan och hade det bra, lyssnade på musik, slumrade lite och åt lunch. C skulle visa sig macho och stoppade i sig en väldigt stark sås och sen blev han helt röd, grät och kippade efter andan, sen gjorde han om det, killar...
De som jobbar på stranden har nog rätt trista dagar, särskilt under lågsäsong. Tänk att sitta en hel dag och bara vänta och hoppas på att åtminstone någon dyker upp så att man får bröd för dagen.

Vi skulle ha mött upp S och P för middag på kvällen men S hade sovit dåligt och mådde inte riktigt bra så det blev inställt i sista minuten. Då åkte vi ned till sports bar för att ta en pizza och använda wifin, de har väldigt bra pizza faktiskt!
Vi var väldigt trötta allihopa och satt mest och stirrade på våra telefoner och var associala och sen blev det en tidig kväll.
En bra och lugn dag även om jag var lite ledsen att jag inte skulle hinna se S igen innan jag åkte hem.

 mötte kim och chad vid 11, åkte till stranden, lyssnade på musik,   skulle ha middag med stefan men det blev sports bar och pizza istället, mycket tidig kväll

Inga kommentarer: