onsdag 24 april 2013

Hur många tjejer får plats på en moppe?


3/3 På söndagen var jag ännu tröttare än innan, jag hade inte somnat alls under natten utan hade legat i någon slags dvala/slummer hela natten. Vid 10 gick jag upp, åt en bit kall pizza och ett glas frappé till frukost, städade upp lite i lägenheten och tog ut soporna. Sen gick jag upp till poolen där J var.

Framåt 13 trodde jag att K och C skulle dyka upp och eftersom det enda de visste var vilken byggnad de skulle till och det faktum att våra telefoner inte kunde få tag i varandra, så satte jag mig på bageriet och jobbade medan jag väntade och höll utkik efter dem.
Jag hade inte väntat särskilt länge innan de dök upp och trots att vi inte setts på nästan 2 år så var det som om vi setts igår.


Vi fixade nyckel till deras lägenhet och sen åkte jag och K raka vägen till byn för att hämta moppen jag reserverat åt dem.
K och C är riktiga tuffingar som har tatueringar över hela kroppen och tränar kampsport på rätt hög nivå så det var helt otippat att de båda två var rädda för att köra moppe, särskilt med den andra bakpå...
K lyckades i alla fall få hem moppen om än lite ostadigt och långsamt men sen kunde de inte komma överrens om vem som skulle köra. C vågade varken sitta bakom K eller ha henne bakpå och slutligen klämde vi tjejer in oss på en enda moppe som riktiga Thailändare och så fick C köra ensam på sin moppe. På det sättet körde vi hela vägen hem till S och P eftersom P ju bjudit hem oss på lunch.
Jag erbjöd mig att hjälpa P att göra lunch men hon jagade ut mig till poolen och de andra så jag tog ett dopp. Sen hände det som alltid händer när jag är i Thailand, särskilt om jag är hemma hos dem, det började regna... Borta i fjärran åskade det också rätt rejält.
Vi hade en trevlig lunch med god mat och alla kom bra överrens. Efter ett par timmar kom S hem från sin helgresa och strax senare åkte vi hemåt, då var C säker nog att ha K bakpå så vi slapp trängas på en moppe.
Vi bytte om och tog det lugnt ett tag, sen tog vi en drink på Buffalo Bill's och sen började det bli dags för middag så vi tog mopparna och åkte till Kitchen.
De har bra mat där men den här gången valde jag nog fel, för mina nudlar var inte goda alls.
Lagom tills vi skulle hemåt hade det börjat regna igen och det var kallt att köra hem och regndropparna sved som nålar i skinnet. Vi körde väldigt försiktigt, för när det har varit torrt så länge kan det bli väldigt halt när det regnar.
Jag var blöt och kall som sjutton när vi kom fram, men J hade gömt sig bakom mig så hon var ganska torr och varm.
När vi kom tillbaka var vi trötta och gick och lade oss, ändå hade jag problem att somna igen.

Inga kommentarer: