onsdag 24 april 2013

Det var kanske lite osmakligt av mig?


28/2 På torsdagen bestämde vi oss för att göra en utflykt till Klaeng, det är en resa på 15 km och det låter ju inte som så långt, men om man ska sitta på en moppe hela vägen så är det en bit...

Jäklar vad ont i ändan vi hade redan halvvägs dit.
Vi stannade och fotade lite på vägen, jag älskar templen som finns lite här och var, de är så vackra.
Vi gick omkring en stund i utkanten av Klaeng, vi ville inte gärna in i smeten och köra med moppe. Vi insåg inte förrän nån vecka senare hur långt ut i kanten vi var däremot!
Vi var nog en konstig syn i de kvarteren i alla fall, de flesta stirrade på oss och undrade tydligen vad vi gjorde där.
Vi stannade till på en marknad på vägen tillbaka och där köpte vi bland annat lite frukt och torkad vitlök.
Jag kunde inte låta bli att fota den "glada" grisen trots att det är ganska makabert. Utöver den så gillar jag verkligen Thailändska marknader, grönsakerna och frukterna är så fräscha och billiga, jag önskar att det fanns lika mycket att välja på hemma och till samma priser. Vad lätt det skulle vara att äta nyttigt och att laga mat!
När vi kom tillbaka till Mae Phim så åt vi en sen lunch vid stranden, jag åt kyckling med vitlök och smakade massor av vitlök och var riktigt gott.
Sen lade sig J vid poolen medan jag ännu en gång gick på ett möte med P för att skriva på ännu ett papper för lägenheten.
Sen när jag skulle se om butiken som enligt P säljer mjuka madrasser var öppen, så hamnade jag istället inne på företaget som förhoppningsvis ska hjälpa mig att hyra ut lägenheten när jag inte är där. Även där var det en de praktiska frågor som behövde tas upp och jag bekräftade även lägenheten som K och C skulle bo i tre nätter. Sen blev det ett möte om uthyrning och vad som behövs för att kunna fixa det. Jag fick också tillbaka min tvätt som jag lämnat in, det fanns ju handdukar, lakan och grejer i lägenheten som legat där i nästan 2 år så det hade jag lämnat jag in på tvätt istället för att använda.
När jag sent om sider kom upp till poolen hade solen nästan gått ned och vi stannade inte länge innan vi gick ned, fräschade upp oss och körde moppe till The Kitchen, restaurangen som ligger ute i "skogen".
När vi kom tillbaka tog vi en drink på Buffalo Bill och J gick och tog en massage medan jag snackade lite med S dotter V.

Inga kommentarer: