onsdag 24 april 2013

Var det någon som kissade i vattnet?















2/3 På lördagen åt vi frukost och sen åkte vi till stranden igen. Eftersom jag knappt fått någon färg alls så hade jag inte lika mycket solskydd på mig som tidigare och jag tog ännu en promenad för att fota på stranden och få lite sol på samma gång. Självklart tog jag i lite väl mycket och brände mig lite grann.
Vattnet var så varmt att det nästan blev obehagligt ibland, det kunde komma en våg och vattnet kändes alldeles varmt och klibbigt på nåt sätt, som om någon kissat i det.

Vid 16 åkte vi hemåt och efter att jag lämnat J hemma åkte jag tillbaka till byn för att göra manikyr och pedikyr. Det kostade 350 baht som är runt 70:-... Jag bokade en moppe där till K och C också, den var billigare än vår och det var skänt att ha det bokat och klart.
Självklart pajade jag nagellacket som vanligt, detta trots att tjejen på salongen gjort precis allt åt mig, tagit upp pengar ur plånboken, hängt väskan över axeln på mig, satt på mig hjälmen och startat moppen...
Jag åkte och hämtade J och så gick vi först ned på stranden och fotade i solnedgången och sen åkte vi till byn för att äta. Tjejerna på salongen hade rekommenderat en restaurang och vi tänkte att vi skulle testa den. De var visserligen trevliga de som jobbade där, men maten var allt annat än god... vi åt inte upp allt och var lite hungriga när vi gick därifrån.
Innan vi åkte från byn handlade vi lite dricka och sånt på ett minimarkt och sen köpte vi en pizza på Sports Bar som mellanmål och frukost.
När vi kom tillbaka så lämnade vi bara dricka och sånt i lägenheten och sen var jag tvungen att gå ned där det fanns wifi för att jobba lite, men sen bestämde vi oss för att ta en fotmassage också, men eftersom wifin räcker ända dit in så jobbade jag under tiden. Det är inte varje dag man jobbar och får fötterna masserade på samma gång!

Inga kommentarer: