torsdag 25 april 2013

Salted crap, kan det vara nåt?

6/3 På onsdagen var det dags att åka hem...
K och C checkade ut på morgonen och lade sina grejer i min lägenhet under dagen och sen åkte vi till stranden.

Jag ville få lite mer sol innan jag åkte hem så för att ha nåt att göra i solen så satte jag igång att bygga ett sandslott, det har jag inte gjort sedan jag var bara några år gammal.
K blev intresserad precis som om vi fortfarande var 5 och 7 år gamla som när vi träffades första gången och sen hjälptes vi åt att bygga slottet med vallgrav, flaggor och alltihopa. J som är strax över 20 år satt bara och tittade på oss och himlade med ögonen.
Vi roade oss också med att titta på menyerna de har på stranden, vissa stavfel och sånt kan vara ganska roliga, som till exempel "Singh a beer" och "Fried Squid Wrap Bread Powder", det kunde vi aldrig lista ut vad det var... På samma meny hittade vi "Salted Crap", låter inte så gott.
J hade bokat en massage så jag körde henne hem och så åkte jag tillbaka till stranden och hämtade K för att lämna tillbaka deras moppe.
Sen satte vi oss på stranden en stund igen och sen tog jag och k moppen tillbaka medan C gick.
När vi kom tillbaka lämnade jag tillbaka vår moppe också och sen gick jag upp för att packa det sista.
Vårt kylskåp var fortfarande fullt av frukt och dricka så jag gick till grannkillarna och gav dem det, de blev glada och tog emot alltihopa.
Sen lade jag mig att vila i 15 minuter och sen var det dags att börja hålla utkik efter vår skjuts till Bangkok.
K och C satt på Buffalo Bill's så jag satte mig också där och tog en sista Pina Colada, sen blev vi hämtade vid 17. Resan tog rätt långt tid, 2,5 timme och vi satt tysta hela vägen alla i sina egna tankar.
Vid flygplatsen tog vi avsked av K och C som skulle stanna en vecka till i Bangkok och sen ställde vi oss i den jättelånga kön till incheckningen.
Jag hade 3-4 kilo för mycket i mitt bagage men det sa de inget om.
Vi gick runt lite bland butikerna efter säkerhetskontrollen och sen gick vi in i loungen.
Jag får betala 190:- för att ta med en gäst in där och det är det knappast värt egentligen, men det är lugnt och skönt och de har wifi, dricka och lite tilltugg. Hade man behövt duscha så fanns det tillgång även till dusch och det var lyxigt, rent och fräscht i badrummet. Konstigt nog hade de en begränsning på max 2 timmar i loungen, rätt surt om man hade fått en försening.
Men vi var tvungna att gå efter 2 timmar i alla fall för vi hade råkat gå till loungen som låg längst från vår gate och hade en bra bit att gå.
Vi var helt slut och efter att vi försökt att äta lite av den ovanligt äckliga maten ombord så somnade vi som två stockar.

Inga kommentarer: