onsdag 24 april 2013

Tänk vad mycket bråte som driver iland


1/3 På fredagen kom vi äntligen iväg till stranden, men inte förrän efter att jag lagat till en knappt ätbar äggröra till frukost. J föredrog nudelsoppa och jag tvingade i mig min frukost. Jag hade sovit väldigt dåligt och somnade nog till där i solstolen en stund när vi kommit till stranden. Sen promenerade jag en bit utefter stranden och fotade lite, det är tacksamt att fota när det sitter musslor, snäckor och allt möjligt på all bråte som drivit i land. Vad gillar ni stocken som var fullproppad av musslor?
Vi hade det väldigt bra och var glada att vi äntligen tagit oss dit till stranden. Vi hade tagit moppen en bit närmare byn så att vi kunde använda solstolarna som är utställda där. Man betalar för dem genom att handla dricka och mat av de som ställt ut dem, en bra deal enligt mig. Vi köpte vatten, cola och lunch och det kostade knappt 40:- för oss båda.


När vi tröttnat så åkte vi tillbaka och duschade och sminkade oss och sen gick vi ned på stranden och fotade en massa, både andra oss varandra tills solen gått ned och sen åkte vi till Sports Bar i byn för att äta kyckling med ingefära.
På vägen hem stannade vi på ett massageställe och tog en fotmassage. Man fick en säng att ligga på så jag somnade förstås trots att det var ganska varmt därinne, de hade ingen AC, eller särskilt mycket till väggar heller för den delen.
Efteråt bjöd de på nån hemgjord dricka och hemgjort te, det smakade sådär och vi tvingade ned lite för artighets skull innan vi ursäktade oss och åkte hemåt.
Vi tog vår sedvanliga drink på Buffalo Bill's innan vi gick upp för att sova. Jag kunde inte somna denna natt heller så det slutade med att jag låg och läste halva natten.








Inga kommentarer: