måndag 17 oktober 2011

Känner ni till Siobhan?

På fredagen åkte jag förbi konditoriet för att köpa en frukost-/lunchmacka och fick än en gång reda på att inte alla mackor är dagsfärska... Det är väl ändå därför man gör sig besväret att åka till ett konditori och dessutom betalar extra mycket för mackan, för att man tror att den ska vara pinfärsk?
Jag åkte i alla fall vidare till jobbet en äggmacka rikare och jobbdagen gick jättefort och sen var det dags att gå hem. Jag var som vanligt helt slut på fredagseftermiddagen och skulle sova en stund men eftersom jag inte hade några som helst tider att passa för en gångs skull så bestämde jag mig för att inte ställa någon klocka. Det slutade med att jag sov som en stock i 3 timmar!
Sen hade jag en rätt lugn hemmakväll och tittade på The Bounty Hunter och åt en god sikromsmacka till sen lunch och tinade kallrökt lax och stuvade potatis till middag.



Vet ni förresten vem Siobhan Fallon Hogan är? Nej, det visste inte jag heller, inte till namnet. Men hon är en av mina favoritskådespelare, hon gör bara biroller såvitt jag vet, men vilka rolltolkningar! Hon är bland annat med i Men in Black, Kärlek vid Andra Ögonkastet och The Bounty Hunter och hon är så jäkla skön! Hon får alltid spela så tjurig, negativ och krass och jag älskar henne! Hon gör det så fantastiskt bra!

Inga kommentarer: