fredag 21 oktober 2011

Oj vad jag har mycket pengar!

På torsdagen var det åter dags att behandlas av naprapaten och det var ju tur det eftersom nacken plötsligt pajat helt efter förra behandlingen. Nu blev det bättre och jag kände mig redo att gå till gymmet igen, men ändå lite rädd att jag skulle göra nåt så att nacken skulle hoppa tillbaka fel igen. Efter jobbet åkte jag direkt in mot stan och grekiskan och ringde upp G som jag missat ett samtal från tidigare. han undrade om jag skulle med på en kortresa till Italien i slutet av November, en rekogniseringsresa som de ska göra och eftersom flygbiljetten kostar 260:- med Ryanair så sa jag att han skulle köpa en biljett till mig så får jag ta det som riskkapital om det är så att jag inte kan åka. Jag kom 5 minuter sent till grekiskan och var tvungen att gå 15 minuter tidigare för att hinna till gympasset. Jag var på plats i tid för en gångs skull och sen var det dags för Fight Circuit, en cirkelträning utvecklad för kampsporter. Jag var lite nervös innan och jag verkade inte vara den enda och jag kan säga att det hade jag rätt att vara. Efter uppvärmingen var jag nästan slut och sen började helvetet! Övningar som till viss del är helt omöjliga för mig att utföra och andra som jag blir fullständigt utmattad av. Det känns som om man behöver vara ganska vältränad för att ens vara med på det där. Det blir nog inga fler gånger. Det är inte så kul när man inte klarar att ge järnet hela passet. Efter passet gick jag 16 minuter på bandet varav 2 minuter löpning, det blev drygt 1,5 km.
På vägen hem fick jag veta av Ju att gudsonens fina, råtta Gandhi dött under dagen, jättetrist tycker jag och synd om A.
Inte en enda svamp rensade jag under kvällen trots att jag borde ha gjort det, men jag tvättade i alla fall och jag var så trött att jag gick och lade mig i rimlig tid efter att ha lagt nya svampar i torken och ny tvätt i maskinen.
Precis innan jag gick och lade mig kollade jag igenom mina utländska mynt för att se om jag hade några dollar sen sist och man samlar visst på sig mynt från lite här och där. Jag brukar ändå försöka ta slut på mynten och ibland ge bort de sista, ändå var det lite av varje i påsen.

Inga kommentarer: