onsdag 19 oktober 2011

En 10-års försenad näsa

På tisdagskvällen hade Turre haft ned en av mina favoritkrukor och jag hörde att den gick sönder, men så här illa var det...
Det blir alltså till att slänga den.
Jag hade försovit mig på onsdagen, jag tycks vara hösttrött eller nåt, jag har väldigt svårt att komma ur sängen på morgonen.


På jobbet gick allt i hög fart men sen var det slutligen dags att gå hem. Jag sov middag i nästan två timmar och sov som en stock. Sen åkte jag faktiskt bil till pyssel den här gången, det är ju lite svårt att springa och gå med en stor korg svamp i näven och tanken var ju att jag skulle rensa svamp, jag har ju inte särskilt många dagar på mig innan jag åker till USA. Vi var 9 personer på pyssel den här gången och M hade vi inte sett på länge så det var kul att hon kom och kusinen S var med för första gången och tycktes trivas bra i gänget efter att hon lärt känna dem lite. Mamma hitttade en blinkande "julnäsa" som hon köpt när barnen var små och som hon glömt ta fram, men L var rätt road av den fortfarande och det var förresten vi också så det gjorde ju inget att hon hållit på den så länge.

Vi blev kvar längre än vanligt eftersom vi glömde bort tiden, till och med svägerskan E var kvar till 22.30 eller nåt sånt och hon går ofta tidigt. När jag och M skulle gå bestämde vi oss för att ta en promenad runt kvarteret så vi hängde på både oss och Turre en massa reflexer och sen gick vi runt kvarteret. Kvarteret är väldigt litet så det hade nog varit vettigare att gå en längre promenad för när vi kom tillbaka till bilarna blev det istället så att vi stod och snackade skit där tills klockan var 12... hoppsan. Jag lade svamp i torken innan jag gick och lade mig.

Inga kommentarer: