onsdag 19 oktober 2011

Vad gör man med squash?

På måndagen var jag hos naprapaten eftersom min nacke hade gjort ont ett tag och nu började leda till huvudvärk som troligtvis skulle sluta med migrän. Han knäckte nacken och allt och det kände smycket bättre. Efter jobbet stod D och väntade på mig hemma, jag har inte sett honom på 2 år, det är Irländaren som bodde hos mig ett tag för drygt 2 år sedan. Det var kul att se honom men det som jag trodde var ett vänskapligt besök visade sig snarare vara ett säljbesök, han ville få i uppdrag att måla om mitt hus men för det första har jag inga pengar till det nu och dessutom kändes det som om det han erbjöd var ett överpris. Då ville han städa taket åt mig men det var ett definitivt överpris så det får vara.
Jag plockade in squashen som jag odlat själv, det är väl det enda jag lyckats med i år känns det som, men de är faktiskt jättefina!
Jag hann sova middag någon halvtimme på eftermiddagen och sen var det dags för quiz. På vägen in till stan insåg jag att jag glömt att äta middag och väl på plats var jag tvungen att beställa mat, det blev en halv grillad kyckling med pommes. L och L åt upp mina rester och B smakade lite också.

Quizzet gick rätt bra även om det inte riktigt kändes så men vi lyckades resonera oss fram till vad Prince heter på riktigt, jag menar, vad är sannolikheten att du lyckas komma på att han heter Prince Rogers Nelson? Det måste ha suttit i bakhuvudet någonstans men vi brainstormade olika engelska namn tills vi landade på dem.

Vi fick ihop 45 poäng men inte heller denna gång räckte dessa helt okey poäng till någon placering... Nu var det länge sedan vi blev placerade, vi får nog rycka upp oss. Men det känns inte som om vi blivit sämre, det känns snarare som om vi blivit bättre, men de andra har blivit ännu bättre.

När jag kom hem rensade jag svamp ett tag och tittade på Die Hard 4.0 under tiden. Ibland blir jag förvånad över Turre, han är rädd för smällare och fyrverkerier, men medan jag tittar på nåt så våldsamt som Die Hard och det smäller och exploderar hela tiden, då ligger han och sover och drömmer bredvid mig i soffan och jag har faktiskt ljudet på ganska högt.

Inga kommentarer: