onsdag 8 maj 2013

Hästrädd? Mig hade du kunnat lura!


31/3 På söndagen var det dags för sommartid men inte sjutton var det sommar! Massor med snö låg ju kvar och kallt som sjutton var det.
Jag vaknade redan vid 8.30 för att jag hade så ont i ryggen. Efter frukost gjorde jag tomatröra till bruchetta eftersom jag bjudit hem S på det till kvällen, hon älskar mina bruchetta.
När S dök upp framåt eftermiddagen tog vi en lugn promenad runt kvarteret och det är inte alls särskilt långt, kanske drygt en kilometer.
Istället för att gå tillbaka så gick vi ned till stallet och jag brukar ha otur, men nu hade jag tur och I och C var där, så vi pratade en stund med dem. Det var jättelänge sedan jag träffade dem och det är nästan lite fånigt när man är grannar.
S hade aldrig varit i stallet tidigare och aldrig sett syrrans häst live och tydligen är hon lite hästrädd, men det kunde då ingen gissa när Venar gick förbi henne så nära att han nästan strök sig mot henne, hon rörde sig inte en millimeter!
När vi kommit hem åt vi bruchettan som jag förberett och sen lade jag mig på soffan en stund medan vi pratade för nu började tröttheten komma ikapp mig igen.
Till slut var jag så associal att S gav upp och åkte hem, jag kände mig jättetaskig men jag orkade verkligen inte mer då.
Se låg jag på soffan en bra stund och bara vilade, jag kunde inte sova, men inte heller göra nåt vettigt. Senare tittade jag på gamla avsnitt av Fresh Prince i Bel Air och ännu senare fick jag något proteinbehov och smällde i mig två kokta ägg och två bitar ost...

Inga kommentarer: