onsdag 8 maj 2013

Sen julklapp

1/4 På måndagen var det dags för systerbarnen att inkassera sin julklapp av mig. Jag hade köpt biljetter till Gustafsson och Schyffert åt oss alla tre.
De dök upp hemma hos mig i god tid och jag lagade råris, stekt kyckling och dragonsås åt oss, det blev jättegott, det tyckte till och med de fast de varit skeptiska innan. De är förvisso aldrig gnälliga, men de trodde inte att det skulle bli så gott.
Judas blir alltid jätteglad när de kommer över och han lade sig på S och vägrade gå därifrån och höll sig fast med klorna i hans byxor.
När jag skulle göra i ordning mig och duscha så blev jag riktigt orolig, redan när jag gick in i duschen började jag bli yr och det svartnade lite för ögonen. Men jag höll ut, duschade klart, tog på mig en handduk och flämtade fram: -L, hämta ett glas vatten jag håller på att svimma!
Sen kastade jag mig på soffan och hyperventilerade en stund och sen var det bara att ge sig på det igen...
Det är troligtvis mina dåliga blodvärden som gör det och det faktum att jag nog hade vätske- och elektrolytobalans i kroppen. Kirurgen hade sagt åt mig att ta en vätskedrivande per dag under påsken och de första dagarna gick jag på toa en massa men sen började det sina...
Slutligen kom vi iväg till stan i alla fall och precis när vi kom till Mariatorget var jag dum nog att släppa fram en bil bara för att vara snäll och han tog den parkeringsplats jag hade ögonen på, den enda som var i närheten av Rival dit vi skulle och jag som inte skulle gå så mycket...
Till slut hittade vi en parkeringsplats rätt långt bort men vi var osäkra på om man fick stå där eller inte, men vi hade bråttom och var tvungna att chansa.
Showen var helt okey men jag kan tycka att det är ett misstag att skämta om politik när man har en väldigt blandad publik som troligtvis har väldigt spridda åsikter.
Gustafssons "hen"monolog var inte särskilt rolig och alldeles för utdragen men vi var rätt nöjda med kvällen i slutänden i alla fall.
Sen åkte vi hem till mig och såg lite film innan vi gick och lade oss.



Inga kommentarer: