onsdag 8 maj 2013

Är det omskuren jag är?


26/3 På tisdagen vaknade vi inte förrän 12.40, L är ju tonåring och jag hade haft en slitig dag på måndagen. Sånt tar hårt när man inte är helt frisk.
Jag bakade scones till frukost och sen åkte L hemåt.
Själv åkte jag hem till J som ju också opererats och var sjukskriven och vi hasade oss runt hennes kvarter i pensionärsfart medan Turre gick lika långsamt, precis mitt emellan oss som någon slags barnvakt. Normalt går han ju 5-10 meter före om jag inte säger nåt annat, men han var orolig för oss och ville hålla koll.

När vi tagit oss en liten bit mötte vi J's mamma som bor hos henne i en vecka för att hjälpa till när J är opererad och hon påpekade att jag nu är omskuren... Ja, så kan man ju också se det, snittet går ju faktiskt helt runt om mig och sen tog de bort en massa skinnveck.
Framåt kvällen åkte jag hem till Ju som är höggravid och också har ont så efter att hon lagat god mat till oss och vi hade ätit så blev vi liggande i varsitt hörn av soffan och sen var killarna tvungna att hjälpa oss upp när vi skulle någonstans.
Vi hade en väldigt mysig kväll och jag hade en bra dag där jag ju fick umgås med båda mina gudbarn under dagen (systerdottern L och Ju's son A) och dessutom Ju och lilla sonen. Att deras katt har flyttat till en kompis gör ju också Turres och mitt liv lättare eftersom hon hatade hundar och nu kan Turre följa med upp istället för att sitta i bilen och han avgudar ju hela den familjen, han räknar dem som sin familj och Ju var hundvakt väldigt mycket när han var yngre.
Slutligen somnade han och A på A's säng vaggade av våra röster.


Inga kommentarer: