torsdag 2 maj 2013

Hade jag vetat det hade jag inte gjort det


19/3 På natten till tisdagen hade jag sovit någorlunda bra på natten, fast fortfarande sittande med en soffkudde bakom ryggen. Trots detta så värkte min rygg så mycket framåt morgonen att jag mest ville gråta, istället lade jag mig på soffan med mitt täckte och sov ett par timmar där och då gick ryggvärken över. Värken är från trötta ryggmuskler, inte själva ryggen, men det gör nog så ont i alla fall. Det beror helt klart på operationen eftersom jag inte haft såna här problem på flera år, jag tar mina värktabletter snarare för ryggen än för operationssåren.
Strax före 10 åkte jag ned till Väsby centrum för att förlänga och förstärka mina naglar för att de skulle hålla till min jobbresa i april. Det tog längre tid än jag räknat med och hade jag vetat att det skulle ta så mycket tid hade jag insett att jag inte hade kraft och ork till det. Men jag kunde ju inte gärna gå hem innan det var klart så jag tog ett par tabletter och stod ut.
Eftersom systerdottern skulle komma över och äta lunch med mig så gick jag så fort naglarna var klara och lackade dem själv senare på kvällen.
Lagom tills jag kommit hem började det snöa jättemycket och sen kom syrran och systerdottern. De delar bil nu när syrrans är inne på verkstaden så de handlade sushi till mig och L och hamburgare till syrran och så höll de mig sällskap en stund.
Senare på eftermiddagen kom ett bud med jättefina blommor till mig, de var från mina kollegor! Det var väl jättegulligt av dem!
Sen hade jag smsat
till J som skulle operera sin rygg denna dag och efter att ha väntat i några timmar på svar så började jag bli orolig och ringde hennes mamma så som vi kommit överrens om att jag kunde göra om jag inte fick tag i henne.
Allt hade gått bra i alla fall och sen kunde jag slappna av.

Inga kommentarer: