torsdag 4 mars 2010

Lunch, lägenhet och soyabönor


Åkte in till stan mitt på dagen idag och åt lunch med en god vän. Trevligt att ses eftersom vi inte setts sedan vi var i Thailand i Januari. Delade på en vegetarisk lasagne som var helt okey när de väl hade värmt upp den. Först när vi fick in den var den kall.
Lunchen var bara uppvärmning för kontraktskrivning på min lägenhet i Thailand. Det är nämligen min goda vän som säljer dem.
Efter att ha försökt förstå allt det underliga juristspråket som dessutom var på engelska så skrev vi båda under och nu är det klart!
Ja, alltså de börjar inte bygga förrän i början av april och sen tar det runt 18 månader tills det är klart. Men nu är det påskrivet och klart i alla fall.
Innan jag åkte hemåt tog jag mig till Olof Palmes Gata 12, Asian Market för att se om de hade edamame, wasabi och riktig inlagd ingefära. Den som säljs i vanliga butiker är av märket Blue Dragon och den är fruktansvärt äcklig. Smakar mest vinäger.
Allt det jag åkte dit för fick jag faktiskt med hem. För att vara på säkra sidan köpte jag 2 kg edamame, dyrt blev det totalt 168:- bara för dem.
Hittade också Misopasta och lite konserver och så köpte jag färska vattenkastanjer, salladslök och böngroddar.
Bilden visar hur min lägenhet kommer att se ut.

1 kommentar:

JCMAS sa...

Trippelgrattis!