måndag 22 mars 2010

Jag var i Storbritannien


Det var J's sista dag och vi hade bestämt att fira av honom på Dubliner.

Det var en hel del av de som var där runt bordet som jag aldrig träffat tidigare, de visade sig vara kollegor till J och S.
Vi hade rätt kul snack runt bordet och vi hade en del omogna killsnack på vår tjejända. S hade med sig en jättetrevlig kollega L och hon och jag fann varandra lika lätt som jag och S.
När Tudor stängde föreslog jag att vi skulle gå till Dubliner, tjejerna verkade vara på. Men sen blev de andra överrens om att de skulle gå tillbaka till Baren. Vilken bar hade jag ingen aning om, när jag frågade visade det sig vara baren på ambassaden. Jag blev lite besviken, för jag trodde att det betydde att jag skulle få gå till Dubliner ensam. Men jag blev medbjuden dit och eftersom jag som vanligt var nykter så pressade vi in oss 6 personer i min bil och åkte till ambassaden vid Gärdet.
Vi kom väl till Baren vid 23.30 och vi var nog runt 8 personer. Vi hade jättetrevligt, det var ett lugnt och glatt gäng och quizmaster från Tudor hade också hängt på så jag kände ett par stycken och lärde känna de flesta av de andra också.
Kändes lite spännande att faktiskt tekninskt sett vara i Storbritannien fast jag var mitt i Stockholm.
Slutligen kände jag att jag hade svårt att hålla ögonen öppna och bilderna vi tog visade att mitt ena öga knappt hade halvljus. Så M släppte ut mig genom grinden och jag tog med quizmaster och en kille till och skjutsade dem tillbaka in till stan på vägen hem.
Jag kom i säng 5.30 den morgonen och somnade genast, trots att jag, S och quizmaster snackat en massa om spöken hela kvällen.

Inga kommentarer: