onsdag 10 mars 2010

Jag älskar att ha besök!

Jag ser redan fram emot nästa vecka. På tisdagen kommer en vän upp från Linköping, hon ska på kurs i Stockholm och kommer en dag tidigare för att stanna över, umgås och snacka skit. Jag har redan sett fram emot det i nästan två veckor. Jag försöker oftast att inte tänka på sånt för mycket. För när planer faller igenom så blir jag så fruktansvärt besviken. Men nu verkar det faktiskt som om hon verkligen kommer hit. Det ska bli så mysigt att umgås bara vi två och hon har ju aldrig varit hos mig, så det blir kul att visa henne hur jag har det.
Sedan på torsdagen kommer en annan vän över från Gotland. Hon vill se Mikas konsert och jag tycker ju att det mesta är kul, så jag sa att jag skulle hänga på.
Hon kommer in med båten strax före lunch, så vi ska göra Stockholm på eftermiddagen. Jag tar alltså ledigt. Det ska bli så himla kul att visa henne runt.
Henne har jag alltid bara träffat på hennes hemmaplan, det ska bli kul att visa henne hur mitt liv ser ut. Båda de här tjejerna är några av de mysigaste människor jag känner, men eftersom de bor så långt bort så ses vi i bästa fall ett par gånger om året.
Jag kan inte fatta att jag har sån tur att de båda kommer och bor över hos mig och dessutom samma vecka!

Inga kommentarer: