söndag 29 mars 2015

Vem vill ha en naken rumpa på staketet?

22/2 På söndagen fortsatte jag leta efter den rätta stilen och färgen för köket. Jag har ju redan bestämt mig för vad jag vill ha för luckor, det är Ikeas högglansiga, grå luckor, Ringhult tror jag de heter. Jag har alltid vetat att jag vill ha sten snarare än kakel på väggen, frågan är vilken färg jag vill ha och hur slät eller skrovlig den ska vara. Eftersom det bara är runt 6 m2 vägg som ska täckas så tänker jag inte bry mig om hur dyrt det är, det är en så liten del av den totala kostnaden i alla fall, det viktiga är nu att hitta det som blir snyggast helt enkelt.
Jag känner att jag förr eller senare kommer att behöva bolla med någon innan jag vågar bestämma mig.
Syrran sa att det ska vara ungefär samma färg på golvet som mn har på diskbänken och är har jag tänkt mig svart sten, men jag har svart golv i resten av huset och det är ju så grymt opraktiskt, särskilt när man har en hund som nyser snorlobbor över hela huset och en katt som går in med skitiga tassar.
Det visade sig att Bauhaus har en hel del grejer till gjutjärnskaminer och jag tog en bild på den hyllan så att jag minns vad som finns där.
Jag har vissa av de sakerna hemma redan och behöver inventera så att jag inte köper dubbelt så som jag tenderar att göra.
Jag letade som besatt efter en ny vedtunna, en sån med hjul som jag har sedan tidigare. Den jag har är sönder i botten och jag har tejpat med silvertejp men den har nästan helt ramlat av. Men jag lyckas inte hitta en sån någonstans, jag har googlat och letat överallt tycker jag. Frågan är ju också vad de kallas?
Eftersom jag letade bland annat på trädgårdsavdelningen så hittade jag en massa konstiga saker, som till exempel "prydnaden" Peter... Vem sjutton vill ha en sån? Jag menar trädgårdstomtar är ju hemskt bara så som de normalt är, denna är halvnaken... Hade det varit en liten flicktomte så hade det inte mottagits nådigt utan beskyllts för att vara en typ av pedofili, men det är precis samma sak om det är en pojktomte enligt mig. Vad är det som är gulligt med en naken rumpa?




Inga kommentarer: