söndag 8 mars 2015

Beslutsångest är något av det jobbigaste som finns när man är ensam

3/2 På tisdagen försökte jag komma fram till vilken garderob jag vill ha i gästrummet. Det finns liksom inte plats för allt i den jag har, dessutom finns det nog en hel del som kan kastats eller läggas i förrådet, men sen blir det som sagt rörigt där istället. Det finns inte mycket plats att ha grejer i mitt hus och jag vill inte skapa fler ställen heller egentligen, jag vill inte att det blir för trångt eller plottrigt, huset är ju litet, men som det är nu finns det ändå en hel del luft och plats i det. Om jag börjar bygga förvaringar så kommer det ju bli mindre luft och plats kvar.
Jag kom fram till att det bästa är att riva ut det som finns och sen sätta bara skjutdörrar, det känns som om det blir mer plats än om man sätter in nya garderober, då väggarna på garderoberna också tar plats.
Jag hittade en garderobsinredning som jag sett på IKEA tidigare, det tog ett tag att hitta den trots att jag visste att den fanns. Det är som en typ av ställning som man skruvar fast i taket och golvet och som inte kräver några väggar i garderoben. Det fanns flera alternativ och jag valde ett med mest hängplats och skohyllor i botten. En liten byrå eller vad man ska säga finns det också i den och lite andra hyllor.
Jag blev av någon anledning sugen på kokosbollar, jag som aldrig varit särskilt förtjust i dem. Jag hittade riktigt bra såna på Ica Format, gjorda på Ländia tror jag det heter. Det är inget äckligt kex i botten på dem och inte för mycket choklad, som tar smaken från skummet.

Inga kommentarer: