lördag 28 mars 2015

Han sover sig igenom styrelsemötena



19/2 På torsdagen var det dags för styrelsemöte och styrelsen möttes på Scandic i Väsby för frukost på morgonen och sen körde vi på större delen av dagen. Turre brukar få följa med in eftersom han är så pass liten och frusen och för att han faktiskt är väldigt okomplicerad just i såna lägen. Hotellet har inget alls emot att han är med, men den här gången fick han följa med in på fikat också och det är nog egentligen inte tillåtet. Men det var ingen som märkte det i alla fall. Han sover djupt större delen av dagen på mötena och är nöjd med att få vara med, han tycker att det är rätt spännande att få följa med in på hotellet eftersom det är något ovanligt som händer. Alla brukar titta på honom när han går förbi och de får något mjukt i blicken, men han är glatt omedveten om uppmärksamheten och det är tur det, för det är sånt som gör honom ledsen och osäker annars.
När mötet var avslutat åkte jag till Ica Maxi i Häggvik, detta för att mina Ica inte längre hade Salmalaxen som jag äter till middag så gott som varje dag.
Det slutade med att jag köpte en massa fisk och även kräftor. Jag köpte också lite färsk torsk. Nu har jag så att det räcker ett tag.

Inga kommentarer: