söndag 22 mars 2015

Bilar är bilar nu för tiden

18/2 På onsdagen fick jag besök på jobbet av en vän/kund från Linköping. Han och hans familj skulle till Thailand i två veckor och jag hade föreslagit att de skulle komma till jobbet och att jag skulle skjutsa dem till Arlanda och köra tillbaka bilen och låta den stå hos oss på jobbet under tiden. Det tyckte de lät bra och de dök upp när de skulle och jag fick ju en chans att umgås en stund med dem på vägen till Arlanda.
Något som slår mig varje gång jag kör någon annans bil nu för tiden är att det inte känns konstigt och ovant. Jag har ju en Audi A3, brorsan har en Skoda och D med familj har en BMW och de känns helt lika när man kör dem, inte som om det är en helt annan bil. Däremot hade jag väldigt svårt för att komma på hur man tar ut nyckeln ur BMWn, men som tur var kom jag på det utan att behäva be om hjälp! Förr var det en jätteskillnad mellan bilar. Brorsan sa att det är så att Audi och Skoda har samma tillverkare på motor och något mer tror jag det var och det gör förstås att det blir lika. Sen får man väl konstatera att man får mycket mer för pengarna om man då köper en Skoda istället för Audi eller BMW till exempel och det är ju onödigt egentligen att köpa den dyrare då om kvalitén är den samma.
Vi hade fått paket till jobbet och jag kunde inte låta bli att fnissa till och ta en bild på avsändarens namn. Jag undrar vad det är de jobbar med?

Inga kommentarer: