måndag 17 mars 2014

Hon har förstås bra smak

29/12 På söndagen åkte jag ned till S jobb för att hon skulle hjälpa mig med att fixa mitt hår. Eftersom jag har långt hår och många hårstrån jämfört med många andra människor så tar det en väldig tid och kraft för S att göra det här åt mig och jag är så tacksam för att hon lägger så mycket tid på det.
Ännu bättre är att Turre kan följa med in om de har stängt salongen eller de sista kunderna går med på det och hittills har det alltid gått bra. Han sköter sig alltid så bra att jag kan få vara stolt över honom ett tag och när S ska skölja håret så brukar han hoppa upp i mitt knä en stund. Sen när S börjar fälla ned stolen och fälla upp benstöden, då hoppar han oftast ned och tittar surt på oss.
Lagom tills allt var klart med håret så var det dags att möta upp hela familjen till födelsedagsmiddag för mamma nere på Kinarestaurangen vid Väsby Station.
Mamma brukar bjuda på McDonaldsmat hemma hos sig eftersom det är så mycket julfirande och födelsedagar i December och Januari i vår familj, men den här gången bestämde hon sig för Kinarestaurangen istället och det var väldigt uppskattat av oss alla. Jag fick dessutom en chans att prata lite mer med systerdotterns kille som hon ska flytta ihop med efter nyår och jag är inte särskilt förvånad för hon är ju en smart tjej, men hon har valt en jättebra och intelligent kille som är trevlig mot alla och kan prata med folk i alla åldrar, det vill säga samma skrot och korn som ungdomarna vi känner och älskar.

Inga kommentarer: