söndag 2 mars 2014

Är en räkmacka alltid en räkmacka?

20/11 På onsdagen började jag dagen med en årlig hälsoundersökning som jobbet bjuder på. De kollade hörsel, andning och tog blodprov och grejer.
Det visade sig att min hörsel är över medel vilket jag egentligen vet sedan innan, men det är så konstigt för jag har svårt att höra vad folk säger så fort det är störningar och ljud. Men det måste alltså bero på hjärnan snarare än hörseln. Jag tror att min hjärna har svårt att sortera bort ovidkommande ljud. Jag har till och med text på när jag tittar på svenska filmer och när jag ser på engelska eller amerikanska filmer har jag alltid text även om jag ibland väljer att ha den på engelska för att slippa dåliga översättningar och för att träna på att läsa engelska fort.
Mina lungor och andning var i så gott skick att de var jämförbara med en 19-årings. Jag antar att det är de inre lungorna eftersom det som syns utanpå ser ut ungefär som den ålder de är...
Efter et blodprov släpptes jag iväg igen och åkte till kontoret där min leverantör var på plats, min kollega hade hämtat upp honom på morgonen.
Sen åkte vi in till stan för ett möte med en kund och det gick bra och var som vanligt trevligt och vi var klara i så god tid att vi tog oss hem snabbt och senare på kvällen hämtade jag upp P på hotellet igen och så åkte vi till Tudor Arms för att äta. Jag tog deras berömda räkmacka, man kan tycka att en räkmacka är en räkmacka, men nej, de är helt klart bättre där än på alla andra ställen. Dessutom får man drivor med räkor!
P gillade både maten och stämningen och vi hade en skön avslappnad kväll på min favoritpub.
Vi lyckades ta ännu en tidigt kväll och sa hejdå för den här gången då vi bestämt att P skulle ta en taxi till Arlanda nästa morgon.

Inga kommentarer: