onsdag 12 september 2012

Har du slutat slå din fru?

11/9 Jag skulle åkt på quiz med A på The Liffey på tisdagen men det var inställt, jag kunde inte låta bli att vara lite lättad över det.
Jag bestämde mig för att gå till jobbet trots att jag försovit mig lite grann. Jag gick ridvägen och genom golfbanan och det tog längre tid än jag räknat med. Kollegan A gick och låste upp grinden åt mig så att jag skulle slippa gå runt hela området. När jag kom fram hade huvudvärken jag haft på morgonen blivit värre snarare än bättre som jag trott att den skulle bli av en promenad, min nacke är knäpp igen liksom min rygg. Tanken att jag skulle vara tvungen att gå hem med dundrande huvudvärk var inte så tilltalande, men den blev bättre under dagen som tur var.
Min jobbdator frågar mig hela tiden om jag vill uppdatera BankID-Säkerhetsprogram nu eller om jag vill bli påmind senare... Men jag använder ju inte det längre och frågan känns lika konstig som "Har du slutat slå din fru", det finns ju liksom inget bra svar. Jag vill ju inte uppdatera alls.
På eftermiddagen gick jag och kollegan J igenom hjälmar igen och hade rätt kul medan vi bestämde hur vi ville att provhjälmarna vi ska ta hem ska se ut.
Jag fick i mig lite Keldasoppa till lunch, Toscansk Tomatsoppa och den var riktigt god faktiskt. Jag fick inte i mig allt, men fortsatte på eftermiddagsfikat.
Vid 16.30 började jag gå hemåt och nu tog jag vägen mot Söderviksskolan och tog omvägen om Fresta Kyrka och den nya gångvägen från Fresta och hem. Jag hittade en pytteliten kopparödla som nästan verkade fångad på den hala asfalten och med lite övertalning lyckades jag få tag i den och lade den i gräset bredvid gångvägen istället. Han var så liten att han nästan såg ut som en daggmask och hade nog blivit trampad eller övercyklad innan eftermiddagen var slut.
50 minuter efter att jag gått från jobbet var jag hemma och satte mig och läste lite, sen tittade jag klart på "Vad kvinnor vill ha" medan jag drack en kopp buljong och åt ett kokt ägg till middag. K stekte grönsaker och åt till middag och det tror jag nog att jag kan få ned, jag kanske testar det imorgon.
Sen var jag lite rastlös så jag åkte till ICA Kvantum och handlade lite grönsaker och protein, det enda det känns som om jag kanske kan få i mig just nu. Men eftersom jag hittade sån där hög-GI pasta från USA så köpte jag ett paket sånt också fast det var så dyrt (48:-).
Jag hittade också någon svensk variant som jag köpte, nästan lika dyr var den (39:-).
När jag kom hem försökte jag äta lite till och fick faktiskt i mig lite rökt kalkon, ärtskott och ett ägg.
Jag kom i säng strax efter 23 och då var det drygt 17 grader ute! Det är ju nästan varmare än vad vi haft i somras. Ja, jag gnäller inte i alla fall.

Inga kommentarer: