fredag 21 september 2012

Det finns de som tänker på mig när jag inte är där


18/9 På tisdagen ringde vännen J när jag satt på jobbet och undrade om jag hade tid att äta lunch med honom. Jag blev jätteglad eftersom jag hoppats att få träffa honom innan han åker hem till Thailand igen och en lunch är ju alltid trevligt. Vi var dessutom väldigt överrens om vart vi skulle åka, det blev Väsby Golfklubb. De har fräsch mat där man ser vad man äter, själv valde jag en laxbit med potatis och citronsås.
Vi hade väldigt trevligt och hann avhandla flera ämnen både lättsamma och lite djupare men sen började klockan bli mycket och vi var båda tvungna att åka tillbaka till våra jobb.
Efter jobbet åkte jag raka vägen till Kista Centrum för att reklamera Eccoskorna som gått sönder i blixtlåset och det var inget gnäll från dem alls, de bara gav mig ett par nya. Bra service!
När jag kom hem fick ag äntligen en chans att städa, huset såg ut som ett slagfält efter en upptagen vecka och en helg i Vetlanda. Jag torkade alla ytor i köket, badrummet och vardagsrummet, plockade undan grejer och sorterade papper och post. Sen bytte jag lakan och dammsög och så tvättade jag totalt 3 maskiner tvätt under kvällen.
Som vanligt hade jag hög musik på medan jag städade och när K kom hem kände jag mig tvungen att sänka lite, högtalarna står trots allt precis vid hennes vägg.
När hon kom ut från sitt rum påpekade hon att det luktade väldigt gott i huset och nu kunde jag äntligen slappna av, jag gillar inte när det är skitigt och stökigt.
Jag hade inte sett K sedan torsdagen veckan innan och hon hade köpt en present till mig. Hon hade fått två par öronmuffar till priset av ett, så hon tog ett till mig också.
Då kändes det bra att jag faktiskt tänkt på henne också medan jag var i Vetlanda och faktiskt hade köpt godis med tanke på henne. Hon gillar vampyrer och sånt och därmed huggtänder, så jag hade köpt tre olika sorters godis som var formade som huggtänder med tanke på henne. Det var litet men hon blev glad.
Sen tog jag det lugnt i soffan resten av kvällen och tittade vidare på Alias.

Inga kommentarer: