söndag 22 april 2012

Pubmat kan vara riktigt bra

10/4 På tisdagen var det dags att åka iväg på "långresa", jag skulle ju vara borta i näsan 2 veckor. Väskan var som vanligt tung när jag ska resa så och nu upptäckte jag att hjulen på den har gått sönder. Den går fortfarande att rulla men inte så lätt och bara åt ett håll. Den är bara runt 2 år gammal men den har varit i USA 3 gånger, Thailand, Sydafrika, Gambia, Australien, Storbritannien ett flertal gånger och så Singapore. Jag har säkert missat nåt också. Jag mötte upp med kollegan J på Arlanda, han var där jättetidigt som vanligt. Senare mötte andra kollegan D upp också, han bor på Gotland så han flög till Arlanda.
Vi hade bestämt att ha ett möte i loungen innan  vi åkte och det blev dessvärre mycket lägre än vad det var tänkt för flyget var försenat. Planet hade aldrig lyft från London på grund av en spräckt vindruta. Efter att ha intagit både frukost och lunch i loungen och hunnit jobba lite under tiden så kom vi slutligen iväg ungefär 2 timmar försenade.
Jag och J lyckades hamna bredvid varandra men D satt långt ifrån oss.
Jag somnade en liten stund och läste lite också och sen var vi framme. Det är så skönt när man bara ska till London, det tar ju bara 2,5 timme!
När vi fått våra väskor gick vi ut i ankomsthallen och där stod P och väntade på oss, det var bland annat honom vi skulle ha möte med på onsdagen och han bor inte i London så han skulle bo på samma hotell som vi under natten.
Han bad om ursäkt för hotellet redan innan vi kom dit, han sa att det var väldigt trist och inte särskilt trivsamt men det var det som låg närmast deras kontor. Det tog drygt en timme att komma till den lilla orten.
Vi checkade bara in och lämnade väskorna på rummet och sen möttes vi upp i receptionen för att åka iväg och äta.
Vi åkte till en pub en bit bort och jag fick reda på en vecka senare att vi troligtvis passerat precis utanför kommittémedlemmen R's hus, han var lite besviken att jag inte hört av mig, men jag hade ingen aning om att han bodde i de krokarna.
Pubmaten är ofta bra och jag förväntade mig en trevlig stund och okey mat. Till förrätt valde jag "potatoe bread with mushrooms" det var som en typ av plättar nästan fast med lite mer paj-känsla och det var riktigt gott. Köttet jag fick till varmrätt var helt fantastiskt! Till det fick jag friterad lök som var god men jag ville inte fylla ut magen med det utan koncentrerade mig på köttet som var så gott. Till efterrätt valde jag en hallonexplosion som jag inte klarade att äta upp förstås, men gott var det det lilla jag fick i mig.
Jag hade som sagt förväntat mig helt okey mat, men att vi skulle få så fin mat hade jag då aldrig trott.
När vi ätit klart var klockan rätt mycket och vi åkte tillbaka och gick och lade oss.



Inga kommentarer: