måndag 15 februari 2010

Hemresa

Fredag morgon.
Efter att ha skjutsat J till flygplatsen åkte jag tillbaka till hotellet och fortsatte packa mina väskor. Helt otroligt vad en avgiftad shopoholic kan handla under en vecka i Florida...
Efter att ha packat om resväskan och handbagaget två gånger lyckades jag få med allt utom schampot och balsamet, det fick bli kvar. Jag som frusit hela veckan lyckades till och med bli svettig av att packa min lilla resväska tills den såg ut som en stoppad kalkon. Liksom alltid var jag också nervös för att jag inte skulle få med den hem. Vad gör man om man plötsligt står på en flygplats och väskan är för tung för att checka in?
Nå, efter en dusch och en sväng ut på lunch var jag redo att prova lyckan i incheckningen. Det slutade på en räkning på $ 50 för att få med mig min överviktiga väska. Men det var ju bara att betala, jag ville ju ha med mig grejerna hem.

Som plåster på såren för min obekväma resa till Orlando hade jag tur den här gången. Flighten var halvtom och jag hade en hel sätesrad för mig själv. Men eftersom jag är bra på att binda ris om min egen rygg, så hade jag tryckt i mig en Red Bull för att jag var så trött. Så trots att jag låg bekvämt och hade alla chanser till en ordentlig nattsömn, så slumrade jag bara och kunde inte riktigt somna. Alla bitar av resan var i tid och jag kom iväg från London lika fint som jag kom dit. Väl hemma i Sverige och mitt lilla hus igen fick jag elda en massa eftersom det var drygt 12 grader i huset när jag kom hem.
Gissa om min kisse var glad att se mig. Ändå har han ju blivit väl omhändertagen av C medan jag varit borta. Men hon kan ju inte sitta och vara social med honom hela kvällen, så han får nöja sig med mat och lite kel.

Inga kommentarer: