måndag 26 april 2010

Vilken skum och kul helg

Helgen började redan på torsdagen eftersom min kompis som flyttat tillbaka till London var i Stockholm. Tydligen hade han varit här i över en vecka eftersom han blivit fast här på grund av askmolnet från Island. Men tydligen går det bra med tjejen han har träffat för vi har inte sett till honom på fredagen och han hade något som var misstänkt likt ett sugmärke på halsen.
Vi hade riktigt trevlig särskilt när P också kom och killarna började leka macho, det är rätt kul att titta på då.
Dessvärre hade ju hela galan som skulle hållts i London på torsdagen ställts in. Galan var tänkt som en prisutdelning av flera olika titlar som delas ut av The Daily Telegraph i samarbete med British Airways. Sex stycken av personalen från Tudor Arms skulle ha åkt dit, men på grund av askmolnet blev hela galan inställd.
Men vid midnatt mellan torsdag och fredag skulle vi i alla fall få reda på resultatet.
Och tänka sig! De vann!
Nu är The Tudor Arms officiellt den bästa engelska puben i världen (utanför Storbritanien), men det visste ju vi stammisar redan.
Chris lovade redan på torsdagkvällen att han skulle bjuda på champagne på fredagen om de vann, så på fredagen flödade champagnen och det var riktigt champagne. Dessutom bjöds det på snittar och en riktig feststämning. Jag drack faktiskt ett glas champagne trots att inte gillar det och trots att jag körde. Jag skulle ju ändå inte därifrån förrän 5 timmar senare.
G kom dit senare och hade med sig M och två andra kompisar. Lite kul att den ena kompisen P var återfunnen på Facebook efter att de tappat bort varandra i 10-15 år.
Trevlig kille som jag satt och pratade med en hel del. Senare drog jag och G till Dubliner och vår vana trogen körde vi varsitt race och checkade bara in med varandra ett par gånger under kvällen. Jag hade jättetrevligt och snackade med Mr E större delen av kvällen.

Eftersom jag hade haft så trevligt på fredagkvällen ville jag verkligen ut på lördagen också och hade ett enormt problem att få med mig någon.
Slutligen åkte jag blint till Tudor och hoppades på att träffa någon jag kände och hoppades att möta upp några vänner från Hägersten senare.
Till min glädje hittade jag P och B inne på Tudor och satt med dem, oj vad vi skrattade. Vi lyckades nämligen totalt förolämpa en ung kille som var 28, genom att gissa att han var allt mellan 32 och 38 år gammal. Jag försökte verkligen hävda att det var att räkna som en komplimang från mig, men han kunde inte tro på det och sa att jag såg opålitlig ut. Det var första gången jag hört något sånt, men det var intressant. Men sanningen var den att han helt enkelt såg ut som en man, inte en pojke och de 28 åringar jag har träffat ser barnsligare ut helt enkelt.
Allt spårade ur och slutligen hade vi gjort honom en helt ny identitet, nu var han 38-åriga Glenn från Göteborg och han hade också bytt läggning.
När Tudor stängde delade vi på oss och jag tog mig till Dubliner ensam med löfte om att J och M skulle möta upp mig där strax senare.
Jag har nog aldrig gått ut helt själv sådär, men hittade A som jag känner och blev presenterad för hans nya tjej som verkar gullig och sen träffade jag en trevlig, kul kille som jag hängde med större delen av kvällen. Jag kom väl hem sisådär halv tre på morgonen och gick och lade mig direkt, men kunde inte bli varm hur jag än gjorde och trots att jag hade värmemadrassen på maxvärme. Inte förrän framåt 5-6 på morgonen hade jag somnat lite djupare.
Efter att ha vaknat och ätit frukost tog jag mig in till stan och till den trevliga killens jobb för att snacka lite mer skit och ta en fika.
Han är en frisk fläkt och vi bestämde oss för att se Da Vinci koden på kvällen klockan 21.00. Bara det att vi såg den på var sitt håll, sen ringde vi upp och diskuterade den efteråt. Kul grej!

Inga kommentarer: