tisdag 20 april 2010

Quizzad och många, långa möten

Igår kväll var vi på Tudor och quizzade för första gången på en månad. Det var kul att se laget igen och J som jag knappt sett sedan vi var i Florida. Kanske skrämde jag bort honom.
Tråkigt nog fattades två av våra stjärnor, så speciellt bra gick det ju inte. Vi fick 38 poäng, vinnaren hade 45... Ena stjärnan hade den dåliga smaken att jobba extra, den andra har dragit till Afganistan, vilket vi ogillar av flera olika skäl. Främst är det förstås för att vi är oroliga för henne, men också för att vårt lag är halt utan henne.
Sen min fina vän ville hellre umgås med andra fina vänner än att leka med oss, tråkmåns.

Stor del av dagen igår gick till måndagsmöte och sen på eftermiddagen smet jag iväg för att handla mackor till personalen på Axfood Grossisten. De går åt som smör... he he.

Idag har jag knappt hunnit något eftersom jag var lite sen i morse och sen har suttit i möten i ungefär 4 timmar. Senare ska jag dessutom sitta i telefonmöte i troligtvis runt 2 timmar. Det vill säga om jag kommer igenom till växeln den här gången.

Sen ska jag ha ekonomikurs för en vän och försöka se till att hon har mindre månad kvar i slutet av pengarna. Det ska bli kul. Jag gillar att hjälpa folk och dessutom får vi ju en chans att umgås. Hon tar med sig yngsta sonen och vi ska fixa budget och äta tacos.

Kom just på att jag borde ta en uppföljningsvaccinering på vad var det? Hepatit?
Skulle jag ha gjort förra veckan, men det är säkert lugnt. Men jag väntar nog till nästa vecka när man har helt färska pengar.

Inga kommentarer: