söndag 1 februari 2015

Ibland vill man ha en hel stock

4/1 Av någon outgrundlig anledning så vaknade jag jättetidigt på söndagen och gick dessutom upp istället för att försöka somna om...
Nu när jag fått medicin från sjukhuset i Thailand och fortfarande ska ta alla mina vitaminer och mineraler och mitt Levaxin, jag då blir det nästan en hel frukost bara på piller nu. Två tabletter från doktorn i Thailand, B-vitamin, Multivitamin Kvinna, Blutsafttabletter, Kalcium, Levaxin, Silika för naglar och hår, och så vanlig alvedon och min smärtstillande för värken. Det blir några stycken som ni kan se...
Ja, fördelen med att vara uppe tidigt är att om man ska och handla frukt och grönsaker till exempel så är de helt färska, nackdelen är möjligtvis att många handlare inte har hunnit ställa upp sina varor och en del har inte ens hunnit dit.
Jag köpte i alla fall tomater, bananer, trots att jag fortfarande har en massa bananer kvar hemma, jag är bara helt galen i att köpa en hel stock bananer, det känns så coolt liksom, ja jag vet att det är lite stört.
Jag valde i alla fall gröna bananer, då räcker de kanske lite längre. Jag köpte lök, gurka, miniauberginer och vitlök och några minimandariner och en mango. Jag vet av erfarenhet att mycket kommer att hinna bli dåligt innan jag hinner äta upp det, men jag kan ändå inte låta bli att köpa dem, det ser också trevligt ut i lägenheten tycker jag.
På kvällen mötte jag upp med S på Buffalo Bill, det är bara han och jag kvar nu när alla de yngre har åkt tillbaka till Bangkok och Rayong för studier och jobb.
Senare på kvällen dök S ex upp och henne har jag inte sett på många år så vi hade trevligt och satt och lärde känna varandra igen.


Inga kommentarer: