söndag 3 maj 2015

Jag får stålsätta mig


24/3 På tisdagen var jag iväg och bytte däck på Audin, det är alltid en avvägning när man ska göra det förstås, det är extra besvärligt för mig eftersom jag oftast är på resande fot just när det börjar bli dags. Jag skulle ju till München och sen ha med mig amerikaner hem och vi skulle på möte i Linköping veckan efter och då ville jag ju inte köra på dubbdäck i onödan. Men samtidigt vet man ju inte med mars- och aprilväder, vad som kan hända. Jag har ofta precis samma dilemma på hösten eftersom jag åker till USA i den vevan.
För övrigt har jag bott i mitt hus i 10 år i juni och än har jag bara hjälpt till med städningen i kvarteret en enda gång, för dessa städningar är också alltid samtidigt som min vår och höstresa...
Nu måste jag erkänna att jag är osäker om jag skulle närvarat i alla fall, för den gången jag var där blev jag ignorerad av alla mina grannar och kvinnorna tittade snett på mig, det är visst livsfarligt med en singelkvinna i ett villaområde. Dessutom brukar de skriva att vi ska mötas på lekplatsen, jag visste inte ens att vi har en... Alla de andra verkar h barn och familj och det är nog i alla fall de som skräpar ner mest. Om jag ser något skräp i kvarteret brukar jag plocka upp det och kasta oavsett tid på året.
På tisdag morgon började också min snickare och före detta granne J att börja riva köket och röran i huset var ett faktum med lådor och grejer överallt. Jag blir ju så stressad av röra och inser ju att det kommer att vara såhär i flera veckor.



Inga kommentarer: