söndag 3 maj 2015

Ja, man kan ju fråga sig hur de tänkte?

26/3 På torsdagen hittade jag en artikel om Mjölby i tidningen. Det var lite lustigt eftersom jag, syrran och våra vänner Å och S, som åker genom Mjölby varje år på väg till Vetlanda och hästutställning alltid förundras över hur ful den där potatisen är! Syrran kommenterar den varje gång, det tar till och med ett tag innan man fattar vad det ska föreställa och man kan ju undra hur de tänkte när de godkände den men inte ett gult hus?
På eftermiddagen/kvällen var det dags för Väsby promotions årsmöte och middag. Väsby Promotion är en förening för företagare i Väsby och inriktar sig så som namnet hintar, på att marknadsföra Väsby och dessa företag. Jag, mamma och pappa hade anmält oss att gå dit. Jag ville gärna höra vad Blondinbella hade att säga på sin föreläsning om entrepenörskap men kom inte från jobbet i tid för det. Jag skulle ju hem och göra mig i ordning också. Jag kom i alla fll i tid att höra slutet av det och önskar tt jag hört allt. Men jag vet inte om det hade gjort mycket nytta, jag förstår fortfarande inte hur hon gjort för att vara där hon är idag och bara 24 år gammal... Jag blir mest missnöjd med mig själv och känner mig värdelös, det kanske är ännu värre för de som dessutom är äldre än jag?
Men de verkar mer imponerade än avundsjuka, så som jag är. Jag menar inte att jag är missunnsam, bara avundsjuk. Jag stod med mamma utanför middagslokalen då det kom fram en kille och började prata med mig, han var trevlig och vi sa att vi skulle sitta tillsammans inne på middagen eftersom vi båda inte känner någon där. Jag hade också bestämt att sitta med min vän C, men båda dessa bara försvann och satte sig på annat håll och jag hittade dem inte, men sen såg jag i alla fall killen och satte mig mittemot honom trots att jag redan satt mig på en annan plats, jag hoppas att de jag satte mig hos först inte tog illa upp. Det blev en ganska tidig kväll och jag körde hem mamma och pappa innan jag åkte hem och lade mig.

Inga kommentarer: