tisdag 3 september 2013

Jag betalar för det som är värt nåt

26/6 På onsdagen hämtade jag ett paket i Väsby centrum, på Ica. Det var filmer och tv-serier som jag skickat efter och betalar för! Jag laddar som sagt inte ned saker olagligt på nätet, jag betalar för det som jag tycker är värt att se. Visst har jag råkat betala för saker som inte var värt något i mina ögon, men det är en risk jag är villig att ta för att ha rätten att välja. Die Hard är ju till exempel en riktig klassiker och höjdare!
När jag hämtat paketet åkte jag till järnhandeln och köpte bland annat bensin och olja till motorsågen, olja till gräsklipparen, tändvätska och grillgallersborste. Jag hade fått presentkort på järnhandeln av brorsan i födelsedagspresent förra året och var rädd att det skulle hinna gå ut innan jag kommit ihåg att använda det. Jag tycker att jag var smart som handlade sånt som ändå går åt istället för att köpa en massa oväsentligheter.
På kvällen gjorde jag köttfärssås som fick stå och puttra rätt länge vilket jag sällan tar mig tid att låta den göra.
Jag pratade två timmar i telefon med Ah som jag inte hört av på länge och livet känns alltid lite lättare när jag fått prata med henne en stund.

Inga kommentarer: