onsdag 18 september 2013

Ingen ville dricka champagne med mig



2/7 På tisdagen jobbade jag med min stora order större delen av dagen, det är mycket som ska bli rätt och man måste hålla tungan rätt i munnen. Jag pratade bland annat med en av våra leverantörer i Nordirland. Jag försökte att hitta någon som ville dricka champagne med mig för att fira ordern men antingen så tycker folk inte om champagne, eller så tycker de inte om mig... Systersonen är för ung för att få dricka sånt.
Men på eftermiddagen så dök då systersonen upp och vi åkte ned till Väsby centrum där vi bland annat fixade fler nycklar till mitt hus så att han, syrran och systerdottern får en varsin istället för att behöva dela.
Vi köpte också ett nytt fordral till min surfplatta och ett telefonskal och ett cykelställ så att jag kan köra min cykel till service.
Tanken var att vi skulle åka och vattna mamma och pappas blommor men det glömde vi, det verkar inte alls behövas så ofta som de tror i alla fall så det är nog lugnt.
Att ha gäster är ett bra tillfälle att tömma frysen på grejer som ligger länge annars, så jag ångade dim sum i riskokaren och så åt jag och S det till mellanmål.
Senare på kvällen gjorde vi stekt ris med tofu och en massa grönsaker i, det åt vi med soja och lime.
Vi tittade på "Mitt liv som död" under kvällen eftersom vi båda tycker att den serien är jättekul!



Inga kommentarer: