onsdag 18 september 2013

Det här med dragvikt, totalvikt och så vidare

3/7 På onsdagen försökte jag än en gång hitta någon som ville dricka champagne med mig, men nej, inte idag heller...När jag kom hem efter jobbet var S fortfarande hemma hos mig och vi tog en iskaffe på verandan och hans syrra och pappa kom för att hämta honom strax efter 17. Även de tog en kaffe innan de åkte hemåt, eller L dricker ju inte kaffe, men hon lyckades trycka i sig en hel del Digestivekex. Vi diskuterade det här med dragvikt, totalvikt och så vidare när det gäller vilar för M funderade på om min bil var stor nog att låna till att köra deras släp. Jag hade ju inte fått köra det med mitt B-körkort, men kanske han fick med sitt BE? Vi lyckades aldrig komma fram till hur det ligger till trots att vi tittade på registreringsbeviset och så. Det där hur det fungerar och vad som är vad, det tycks helt enkelt inte fastna i särskilt många hjärnor...
När de hade åkt försökte jag sola lite i hängmattan men det var för kallt och blåsigt så jag gav upp och gick in och tittade på M:A:S:H istället.
Till middag åt jag amerikanska pannkakor eftersom jag hade smet klart och hade köpt lite bär som jag behövde äta upp innan de blev dåliga.
Om det ser gott ut så kan jag tala om att det är bra mycket godare än det ser ut till och med!

Inga kommentarer: