onsdag 18 september 2013

Det blev inte fredag förrän på söndagen


30/6 Efter att ha gjort en Eggs Benedict "macka" till frukost på söndagen så städade jag hela huset vilket jag normalt gör på fredagar men med alla kalas och vänner och yrsel under helgen hade jag inte haft kraft till det. Jag dammsög, skurade och torkade ytor. Sen tog jag äntligen itu med att sätta upp mina tavlor och borrade och fixade i sovrummet. Jag satte också upp en tavellist att ställa den långa tavlan på som jag har över sängen. Det blir snyggare och dessutom lättare att städa. Jag satte också upp en gardin i sovrummet och det gav ett hemtrevligt, romantiskt intryck. Ja, hela sovrummet blev ännu trivsammare faktiskt.
Jag trodde att jag skulle bli sittande hemma ensam resten av kvällen/helgen, men sen hörde kompisen J av sig, han flyttade hem till London för runt 3 år sedan och var ju i Sverige för bland annat Depeche Mode konserten så vi mötte upp på Tudor Arms där jag tog en cola och vi satt och pratade både om roliga och allvarliga saker. När han skulle vidare på en middag åkte jag hemåt och tvättade en maskin tvätt coh diskade upp. Det känns så bra med ett skinande rent hus tycker jag, jag trivs så mycket bättre med det.
Till sen middag åt jag ett par amerikanska pannkakor men jag hade inga bär och då blev det både trist och för sött så sen mådde jag illa. Jag kom i säng vid 23.30.

Inga kommentarer: