söndag 15 december 2013

Det var helt oväntat



2/8 På fredagen gjorde jag en räkmacka åt mig själv och den räckte till lunch, mellanmål och middag! Men av någon anledning tycker jag att köpta räkmackor är godare än hemgjorda...
Senare på kvällen mötte jag upp A i stan och så gick vi till Wirströms för att lyssna på en kompis till henne när han spelade där. Det var rätt trångt men musiken var bra och det var ett utmärkt ställe att sitta och titta på folk och deras konstiga beteenden.
Senare gick vi till Dubliner och någon ropade mitt namn när jag var på väg in, jag ignorerad det eftersom jag tyckte att personen i fråga kunde vänta tills jag talat färdigt med de som jobbade i dörren. Jag känner ju väldigt många på Dubliner så när jag väl vände mig om och såg att det var Å blev jag väldigt förvånad!
Hon är en mycket god och gammal vän till mig och brukar inte vara på Dubliner men hade suttit och hållit ögonen öppna eftersom hon antagit att jag skulle dyka upp förr eller senare. Jag, A, Å och hennes kompis satt sen på uteserveringen resten av kvällen och hade väldigt trevligt. Det var en väldigt trevlig överraskning!

Inga kommentarer: