fredag 27 december 2013

Så övervinner man mjölksyra och deppighet


16/8 Som jag bestämt mig för dagen innan så cyklade jag till jobbet på fredagen. Det började med en hemsk mjölksyra direkt och jag undrade om jag ens skulle ta mig hela vägen till jobbet... Men sen körde jag lite mental träning och insåg att jag skulle komma fram om jag bara gav det tid. Det visade sig att kroppen bara fått sig en liten chock och mjölksyran släppte strax senare och sen gick det riktigt lätt och fort faktikt. Det tog 14 minuter att cykla dit och jag hade räknat med 15 så det var rätt bra gissat.
 Det gick som sagt lätt i slutänden och det var inga problem att ta sig hem heller så jag tog till och med en liten omväg på vägen hem, men ont i musen hade jag trots allt, är man inte van så...
Framåt eftermiddagen dök J upp och sen grillade vi tillsammans och snackade lite skit, vi grillade fläskkött och halloumi och det blev väldigt gott med salladen vi gjort.
Det var ganska varmt och skönt och med hjälp av gasolvärmaren kunde vi sitta ute och fortfarande vara bekväma senare på kvällen.



Inga kommentarer: