söndag 22 december 2013

Godnatt i London

7/8 Efter jobbet på onsdagen tog jag flyget till London. Jag checkade in på ett jättefint hotell vid Leicester Square, jag hade fått nätterna där på extrapris, så inte nog med att hotellet är finare än de flesta andra i centrala London utan det var också billigare just den här gången.
Min vana trogen tog jag sen en promenad till Piccadilly Circus för att handla schampo, balsam och ansiktsservetter på Boots. Det är så surt att jag inte kan få ett Bootskort, för att kunna få det måste man ha en brittisk adress och det har jag ju ingen. Jag har många vänner där, men vet inte riktigt vem jag skulle fråga.
Konstigt att de inte kan använda e-mailadressen istället. Jag handlar nästan alla ina hygienprodukter på Boots, det vill säga när jag reser till Storbritannien. Den här gången handlade jag för 1800:-!
Fatta vilken bonus jag skulle kunna få på ett år!
Sen gick jag förbi China Town på vägen tillbaka och åt en wonton soppa innan jag gick tillbaka till hotellet, jag kom inte i säng förrän vid midnatt trots att jag inte gjort så mycket, det tar tid att resa.

Inga kommentarer: