fredag 27 december 2013

Effektiv men deppig dag

15/8 På torsdagen var jag deppig och mina vänner fanns där för mig, i alla fall på håll, jag pratade med A och Ju på telefon och chattade med T, sen ringde G också och J hörde av sig och undrade om vi kunde grilla på fredagen. Det känns alltid bättre att det finns folk som bryr sig om en.
Jag bestämde mig för att cykla till jobbet nästa morgon och sen gick jag ut och klippte gräset, det har varit en varm och torr sommar så det var första gången på 6 veckor som jag behövt göra det. Sen sopade jag stengången och så ställde jag in färgen i förrådet. Jag trodde att det var tomma hinkar efter husmålningen, men det visade sig att det var väldigt mycket färg kvar! Jag hade dessutom hoppats att killarna skulle ta med sig soporna, men det hade de inte gjort så jag kommer att behöva åka med dem till sopstationen...
Diskmaskinen jag fått av J blev äntligen hämtad efter att jag lagt ut erbjudande om att skänka den vidare via Facebook. Den var för stor för att få plats i mitt kök, det var en bänkdiskmaskin och om jag ställt in den i mitt lilla kök hade den tagit upp större delen av diskbänken.
När jag kom in röjde jag lite där inne också och se bytte jag lakan och kände mig rätt nöjd med mitt dagsverke. Jag avslutade da
gen med att titta klart på Smallvilleavsnitten som var kvar, den serien är verkligen skitdålig! Det kan bara vara väldigt unga tonåringar som gillar den och troligtvis för att de tycker att killen som spelar Clark Kent är söt. en för mig är han bara en pojke så det funkar ju inte.

Inga kommentarer: