lördag 4 april 2015

Där satt vi och väntade på varandra på olika våningar

3/3 På tisdagen skulle jag möta upp med kollegan K i Sollentuna centrum för att få mjölkskummaren, hon hade ju semester men eftersom hon hade ett ärende där så kunde hon möta upp. Hon sa att vi skulle ses på en viss våning och utanför någon typ av inredningsaffär. Jag var där i god tid och använde den tiden för att gå igenom hela den våningen för att komma på vilken butik jag skulle vänta vid. Den enda butik som jag tyckte kunde vara rätt var Granit tror jag... Där satt jag och väntade och till slut började jag undra vart hon tagit vägen. Sen kom det ett par gamla damer och satte sig på bänken mittemot mig, de ligger väldigt nära varandra så jag förstår inte varför de behövde sitta just på den sidan. När ett helt gäng till dök upp (de skulle tydligen på studiebesök hos kommunen) så blev det så trångt mellan bänkarna att jag kände mig väldigt trängd, en av damerna stod med rumpan precis vid mitt ansikte, konstigt beteende kan man tycka...
Efter en timme med upprepade försök att nå K på telefon så gav jag upp och åkte tillbaka till kontoret, väldigt besviken.
Det visade sig senare när hon slutligen besvarade mitt mail att hon stått på en annan våning, den jag satt på var den hon sagt till mig, tydligen hade hon kommit på att hon angett fel våning men väntade utanför den enda inredningsbutiken på den våningen och telefonen hade hon inte tagit med sig... Hon hade väntat i 45 minuter en bit ifrån där jag väntat i en timme.
Nåja, jag får väl vänta till på måndag, det lär jag inte dö av.

Inga kommentarer: