söndag 26 oktober 2014

Guldlock skulle haft svårt att välja rad


22/5 På torsdagen mådde jag lite bättre, det faktum att jag skulle till Thailand hjälpte förstås. Dessutom känner jag mig mer accepterad där än hemma och mår väldigt bra när jag är där. Däremot har jag svackor även när jag är där, bland annat för att jag har så pass mycket tid att grubbla.
När jag gick ombord på planet var det tomt i bakre delen... Jag försöker alltid få en plats långt bak, gärna sista raden för inte nog med att man har nära till toaletten, man har inte heller någon bakom som rotar i fickan på stolen så det känns som om de gräver en i röven. Man slipper också sparkar i ryggen och såna som tar tag i stolen framför när de ska resa sig upp. Om man sitter och sover och någon gör det så vaknar man ganska brutalt av det.
Sen är det så att om det finns tomma platser så är de långt bak. Av någon anledning vill alla andra sitta långt fram, varför vet jag inte. Dessutom får man boarda först om man sitter långt bak. det finns mer plats för bagaget vanligtvis.
Den här gången var planet så gott som tomt och när de sa till kabinpersonalen att boarding var klar så visade det sig att jag hade 10 tomma rader bakom mig och nästan lika många framför mig och det på ett plan med 3+3+3 säten.
De som satt framför mig hade också några rader vardera och vi var rätt många som reste ensamma, så vi lade oss och sov allihopa.

1 kommentar:

JCMAS sa...

Det är så otroligt skönt de gånger de är så där... ;)