lördag 12 april 2014

Fuskare är trista

20/1 På måndagen var det dags för årets första quiz på Tudor Arms. Eftersom vi ar en man kort och min kompis som flyttat till Östersund var i Stockholm för jobb, så ersatte hon den saknade. Jag packade in Turre i dunjackan och han hade förstås även sin egen jacka på sig, sen åkte jag in till stan. L hade liksom många andra antagit att jag menat Grevturegatan när jag faktiskt sagt Grevgatan och var på helt fel ställe. Det tog ett tag för henne att rätta till misstaget men sen var hon på plats och i tid dessutom. Själv kom jag precis i tid eftersom det var köer från Väsby mot stan eftersom det hänt en olycka.
Vi hade trevligt och det var ju kul att både se laget och L igen. Men när vi fick resultatet blev vi väldigt sura. Quizzet har varit ovanligt svårt, själva fick vi 39 poäng vilket är helt ok men inte lysande. Vi brukar ligga i toppen så gott som hela tiden, även de gånger vi är oplacerade. Men den här gången hade vinnarna 49 poäng!!
Det är helt orimligt och innebär att de antingen hade endast 3 fel på hela quizzet eller bara fel på en enda fråga, en av 3-poängarna.
Det är som sagt orimligt och det var dessutom ett lag som hade en kille som tidigare varit hårt misstänkt för fusk som gästspelare.
Oavsett vilket lag han spelar med så vinner de eller kommer som sämst 2:a och några vänner till mig har portat honom från sitt lag eftersom de misstänkte att han fuskat när han spelat med dem och så vill inte de vinna.
Vi har bett Quizmaster att ta itu med problemet men han vet inte riktigt hur han ska hantera det när det inte går att bevisa.
När jag kom hem blev jag glad och lättat när jag såg att Turre är smart nog att stanna under jackan när det är så kallt ute. Han var varm och go under och verkar inte ha frusit något.

Inga kommentarer: