måndag 17 februari 2014

Vi är lättviktare

10/11 På söndagen tog vi en taxi till flygplatsen och åkte hemåt. Alla var lite trötta och alla ville så gärna hem att vi var lite irriterade på varandra för första gången på tre veckor. Kanske var det lite separationsångest också?
Ungarna är ju jättebra att resa med, men när vi var i Bangkok ville de till Mae Phim, när vi var i Mae Phim ville de till Dubai och när vi var i Dubai ville de hem...
Själv ville jag som sagt inte till Dubai och när det var dags att åka hem så var jag helt klart redo.
När vi letade efter incheckningen på flygplatsen visade det sig vara allt annat än enkelt. Till slut var vi tvungna att fråga efter hjälp, det var nämligen skyltat till allt utom den incheckningen som vi skulle till. Vi hade så lite bagage att vi själv till och med var förvånade... 57 kilo på 4 personer, vi fick ta med oss mer än det dubbla, 120 kilo! Vi fick stressa till gaten för att det tagit så lång tid med incheckningen men sen kunde vi slappna av i alla fall. Vi var sena från Dubai men när vi räknade efter insåg vi att vi ändå skulle komma tidigare till Arlanda än tänkt, det visade sig att de missat det där med vintertid på vår biljett. Vi hoppades att pappa och min syster hade tittat på flighterna ordentligt så att vi skulle slippa stå och vänta för länge efter att vi landat.
På planet fick vi en riktigt äcklig frukost och det styrkte helt klart att folk har fel då det gäller Emirates, det är INTE ett bra flygbolag helt enkelt. Kan jag hjälpa det så kommer jag inte att resa med dem fler gånger.
När vi landade fick vi vänta på bagaget ett bra tag med sen kom vi äntligen ut i friska luften och pappa och syrran var på plats så som vi hoppats. V's mamma och hund kom precis när vi kom ut också. Jag och pappa skulle precis åka från Arlanda när syrran ringde mig och sa att hennes bil inte ville starta, som tur var fanns det plats nog för oss att köra in bredvid hennes bil så vi kunde starta den med kablar innan vi åkte.
Pappa skjutsade hem mig och lämnade tillbaka Turre också och jag satte igång med att tvätta direkt. Skönt att få sånt klart så snabbt som möjligt så man åtminstone kan slappna av lite.

Inga kommentarer: