måndag 17 februari 2014

Jag vill inte åka till Dubai

7/11 På torsdag förmiddag blev vi hämtade av samma kille som hämtat oss i Bangkok. Han hade kört så mycket bättre än alla andra jag träffat på i Thailand så vi bad att få honom igen. Vi känner oss så trygga när han kör att vi kan sova allihopa.

Det gjorde vi också, alla lyssnade på sin egen musik och alla småsov lite då och då, vi pratade inte mycket alls. Det gick ganska snabbt och smidigt på flygplatsen och när vi kom ombord på planet som skulle ta oss till Dubai visade det sig vara mer än halvtomt. Ungarna ville trots detta sitta tillsammans och verkade bli lite besvikna när jag flyttade en rad bakåt för att kunna ligga och sova bekvämt.
S satte sig och tittade på film medan tjejerna som alltid hävdat att de inte kan sova på ett plan lade sig skavfötters med benen ihopslingrade och somnade båda två. Lite tryggare så kanske och då är det ju lättare att sova?
Tyvärr väckte jag dem med blixten när jag skulle fota dem för att de var så söta.
Själv låg jag väldigt bekvämt och sov nästan hela vägen till Dubai. Ända sedan vi kom till Thailand har jag känt en ovilja att åka vidare till Dubai och jag kände mig väldigt olustig över att behöva åka dit och vara där ett par dagar. Jag har ju aldrig varit där tidigare så jag vet inte varför jag kände så.
När vi landade 6 timmar senare tog vi en taxi från flygplatsen till hotellet, det tog inte så lång tid. Så snart vi checkat in gick vi upp med väskorna. Nu skulle jag och V delar rum och L och S skulle dela rum.
Precis när vi kommit in på vårt rum ringde L i vild panik!
Det är en dubbelsäng! Jag tänker inte dela säng med brorsan!
Ok, vi ses i lobbyn sa jag och ser om vi kan få ett annat rum, annars bor jag med S istället.
Det visade sig att de kunde dela upp sängen i två istället och det gjorde de medan vi var ut för att äta middag. Det gick däremot inte med min och Vs säng, så det var ju tur att vi tog just de rummen vi gjorde.
Vi gick bara ett par hundra meter neråt gatan och hittade en libanesisk restaurang som alla kunde tänka sig och jag valde lite smårätter. L och S ville prova vaktel, men tydligen visste inte de på restaurangen skillnaden på fried och deep fried. Det första betyder ju stekt, det andra friterat. De ville ha stekt och beställde just det, men fick friterat så det blev ju mer som Kentucky Fried Chicken eller något annat flottigt.
Sen var alla helt slut så vi gick tillbaka till hotellet och lade oss, ta oss en titt på Dubai får vi göra imorgon.


Inga kommentarer: